پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۴
کد مطلب : 6596
جنگ تحمیلی ۱۲روزه لزوم ایجاد پناهگاه و نصب آژیر خطر را در تهران و دیگر شهرهای کشور بار دیگر به یک ضرورت تبدیل کرد. موضوعی که پس از پایان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران دیگر موضوعیت فوری در کشور نداشت. با این حال تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان بار دیگر ضرورت ایجاد پناهگاه و آژیر خطر را روی میز مسوولان کشور قرار داد.
ضرورت آژیر و پناهگاه
در همین راستا چند روز پیش علیرضا زاکانی شهردار تهران به عنوان متولی ساخت پناهگاه در تهران با بیان اینکه در ایام جنگ توانستیم نقاط ایمن را در برخی مناطق مختلف تهران شناسایی کنیم، گفت: ۶۰ نقطه را به وسایل اطلاع‌رسانی و آژیر مجهز کرده و به‌دنبال ساخت پارکینگ – پناهگاه در پایتخت هستیم. وی همچنین از بررسی ایستگاه‌های مترو در قالب طرح جمعیت‌پذیری در زیرزمین خبر داد.

در همین ارتباط فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در مورد آخرین وضعیت ساخت پناهگاه و آژیر خطر در تهران گفت: طبق اعلام شهرداری تهران آنها در حال کار بر روی ساخت پناهگاه و نصب آژیر خطر در شهر هستند و تا به حال تعدادی از پناهگاه‌ها مثل آنچه در میدان ولیعصر تهران ساخته شده طراحی شده است.

مهاجرانی همچنین گفت که شهرداری تهران در حال بررسی موضوع نصب آژیرخطر است. سخنگوی دولت با بیان اینکه البته ما امیدوار هستیم که به این موضوع نیاز پیدا نکنیم، گفت: اما طبیعتا دولت موظف به اقدامات احتیاطی و پیشگیرانه است و شهرداری تهران در پایتخت و در باقی شهرها هم استانداری‌ها متولی انجام این کار هستند. https://meliyat.com/vdch.wn-t23nm-ftd2.html
منبع : دنیای اقتصاد
نام شما
آدرس ايميل شما