جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۰۹
کد مطلب : 4965
شگرد جدید فروشگاه‌های اینترنتی برای کسب سود از پول مردم
در ماه‌های اخیر برخی فروشگاه‌های اینترنتی پس از ثبت سفارش و دریافت وجه کالا، با تأخیر چندروزه به مشتری اعلام می‌کنند که قیمت کالا به‌روزرسانی نشده یا امکان تأمین کالای مورد نظر وجود ندارد. در نتیجه، وجه پرداخت‌شده از سوی مشتریان را با فاصله‌ای بین ۱۰ تا ۱۵ روز عودت می‌دهند.

اگر این رویه به یک رفتار رایج در سطح کشور تبدیل شده باشد، حجم پول بلوکه‌شده مردم در حساب این فروشگاه‌ها رقم قابل‌توجهی خواهد بود.

 این تجمیع سرمایه موقت برای فروشگاه‌ها، منافع مالی قابل توجهی به همراه دارد، در حالی که مشتریان متضرر می‌شوند.

بنابراین، ضروری است که وزارت صمت به‌صورت مسئولانه وارد موضوع شده و برای این مسئله چارچوب و نظارت دقیق‌تری تعیین کند. همچنین باید برای هر روز تأخیر در بازگرداندن وجه، خسارت و ضرر و زیان خریدار محاسبه و پرداخت شود. https://meliyat.com/vdcf.vdjiw6d1tgiaw.html
نام شما
آدرس ايميل شما