سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۴۶
کد مطلب : 2842
در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ انجام شد

عملیات رهگیری و انهدام اهداف هوایی شبانه و روزانه

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش از اجرای عملیات تیراندازی شبانه و روزانه به اهداف هوایی در این رزمایش خبر داد.
عملیات رهگیری و انهدام اهداف هوایی شبانه و روزانه
امیر دریادار دوم مصطفی تاج‌الدینی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: در ادامه رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ ایران، چین و روسیه، در شمال اقیانوس هند، شب گذشته عملیات تیراندازی شبانه به اهداف هوایی که از مهم‌ترین تمرینات دریایی به شمار می‌رود توسط یگان‌های شرکت کننده با موفقیت انجام و همچنین عملیات تیراندازی روزانه نیز اجرا شد.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: عملیات تیراندازی شبانه و روزانه به اهداف هوایی مستلزم هماهنگی و دستورات جزء به جزء است. سناریوی این تمرین بر پایه یک زبان تاکتیکی مشترک بین نیروهای دریایی ایران متشکل از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی سپاه پاسداران و همچنین نیروهای دریایی کشورهای چین و روسیه طراحی و با موفقیت اجرا شد.

وی در پایان تفاوت رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ با رزمایش های ادوار گذشته را در تعداد یگان ها و کشورهای شرکت کننده در سناریوها و مشارکت پررنگ یگان‌های پروازی، بالگردها و بال ثابت‍ها در عمق منطقه عملیاتی ذکر کرد.
  https://meliyat.com/vdch.knit23n6iftd2.html
نام شما
آدرس ايميل شما