يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۲۹
کد مطلب : 2771
وقتی شهرت جای مهارت را می‌گیرد، سینما و شبکه نمایش خانگی از هنر فاصله می‌گیرد و به ابزاری برای تولید محتوای تجاری تبدیل می‌شود.
هنر، اولین قربانی کارخانه اقتصاد محور سلبریتی سازی
همان‌طور که یک تیم ورزشی نمی‌تواند تنها با محبوبیت بازیکنانش به قهرمانی برسد، سینما نیز بدون اتکا به مهارت، کیفیت خود را از دست می‌دهد. 
حالا امیر مقاره، خواننده گروه پرطرفدار ماکان بند که ویدئوی بازی و گریه مصنوعی‌اش در تئاتر مورد انتقاد قرار گرفته بود، قرار است در سریال جدیدی دز شبکه نمایش خانگی نقش‌آفرینی کند.
پیش از این در صحنه تئاتر، نمایشی بجای استفاده از بازیگران از اینفلوئنسرهای اینستاگرامی استفاده کرده بود تا از شهرتشان استفاده کند.
امیر مقاره بعد از حضور انتقاد برانگیز در سریال جزیره سیروس مقدم، اینبار قرار است در سریالی با کارگردانی حمید نعمت‌الله و در کنار بازیگرانی چون نادر فلاح و مینا وحید به ایفای نقش بپردازد.
بوردیو، جامعه‌شناس مشهور، در نظریه «میدان فرهنگی» معتقد است که وقتی منطق تجاری بر عرصه هنر مسلط شود، کیفیت آثار به‌تدریج افت می‌کند. او هشدار می‌دهد که اگر معیارهای هنری جای خود را به محاسبات بازاری بدهند، مخاطب با انبوهی از آثار سطحی مواجه شده و به‌مرور از هنر فاصله می‌گیرد.
منتقد سینما علی رضایی، معتقد است که استفاده از چهره‌های مشهور برای افزایش فروش، یک استراتژی موفق است، آثار هنری مثل بسیاری از محصولات دیگر باید هزینه‌های خود را با فروش تامین کنند و در نهایت، بازار تعیین می‌کند که چه کسی در سینما بماند. 
اما بازیگر سینما شبنم مقدمی در انتقاد به حضور نابازیگر‌های مشهور در یک اثر گفته بود که چطور توی چشم این همه جوان بااستعداد که به‌خون دل و هزار هزینه درس خوانده‌اند، دوره گذرانده‌اند، هزار امید در دل پرورانده‌اند نگاه می‌کنید، در را به‌رویشان می‌بندید و بعد برای پول این کار‌ها را با این آدم‌ها روی صحنه می‌فرستید؟
انتخاب درست و شایسته بازیگران آثار مختلف می‌تواند به افزایش شان اثر منجر شود.
از طرفی تقویت مراکز آموزشی بازیگری و ایجاد پل ارتباطی میان تئاتر و سینما می‌تواند راهکاری مؤثر برای هدایت استعدادهای واقعی به سوی فرصت‌های مناسب باشد. https://meliyat.com/vdci.yarct1ayzbc2t.html
نام شما
آدرس ايميل شما